Somatology

-
Auteur: Emile Ratelband

Categorie:School & Studie / Onderwerp: Geneeskunde -
Cover van het boek 'Somatology' van Emile Ratelband
Uitgever Ratelband Research Institute
Uitgavejaar 2008
ISBN9055992224
ISBN139789055992225
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Hoe is het mogelijk dat de een succesvol is en de ander stevig aan de weg timmert maar kennelijk niet verder komt? Hoe komt het dat de een actief en ondernemend is en de ander flegmatiek? Is het een kwestie van opvoeding, omgeving, opgevangen impulsen of speelt karakter hierin een grote rol? En verraadt ons uiterlijk ons innerlijk?

Na vijf jaar intense studie in Duitsland - geeft Emile in zijn lang verwachte nieuwe boek - in heldere bewoordingen uit wat Somatology, leer van je lichaam, eigenlijk inhoudt.
Somatology maakt duidelijk wat jou en de ander beweegt, opdat je de zelfkennis en de wetenschap eruit kunt halen en ontdekt wat jouw talenten en wat de talenten van anderen of jouw of mogelijke tekortkomingen van een ander zijn. Laat je verrassen en laat je overdonderen met deze kennis, je zult vanaf nu nimmer meer een persoon aankijken zoals je voorheen deed. Het zal je verrijken en er voor zorgen dat je voor minder raadselen komt te staan in je ontmoeting met mensen.
Somatology gaat over wie je bent en niet over je gedrag!

Emile is auteur van twaalf succesvolle boeken welke - nadat uitgekomen op de Nederlandstalige markt -, vertaald werden in onder ander het Engels, Duits, Arabisch, Chinees en Turks. In de afgelopen jaren bezochten meer dan 500.000 mensen zijn seminars. Emile trainde tot nu toe meer dan 2.350 bedrijven in Nederland, de Verenigde Staten, China, Korea, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Rusland, Dubai, Zuid Afrika, Brazili', Saoedie Arabie en Turkije. Emile is een energierijke motiverende en confronterende trainer pur sang, expert in Change Mangement en communicatiepatronen, NLP en Non-verbale communicatie en sinds kort over Somatology. Zijn absolute gave is om op een onnavolgbare wijze mensen zo treffend te analyseren.

Bestellen

Bestel 'Somatology' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.