Soul-tracker

-
Auteur: Bill Myers

Categorie:Thrillers & Fantasy / Onderwerp: Thrillers & Fantasy overig 333
Cover van het boek 'Soul-tracker' van Bill Myers
Uitgever Novapres
Uitgavejaar 2007
ISBN906318283X
ISBN139789063182830
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

SOUL TRACKER
Wat als jouw dochter een tragische dood stierf en jij je daar verantwoordelijk voor voelde?
Wat als je het moest opnemen tegen krachten aan beide zijden van het graf om te ontdekken wat er werkelijk gebeurd is?
David Kauffman - schrijver, alleenstaande ouder en agnost - is kapot van de dood van zijn jonge dochter.Wanhopig op zoek naar waar ze gebleven is, ontmoet hij Gita Patekar, een beeldschone, toegewijde gelovige vrouw met een afschuwelijk verleden. Gita werkt voor een organisatie die zich heeft toegelegd op het wetenschappelijk onderzoeken en vastleggen van de ervaringen van de ziel nadat deze het lichaam verlaten heeft.
Ondanks Gita's waarschuwingen, dat God niet wil dat er contact gezocht wordt met de doden, gebruikt David de computer van de organisatie om dat toch te proberen. Wat hij ontdekt zijn duistere geheimen van Gita's organisatie die koste wat het kost verborgen moeten blijven. Een huiveringwekkend kat-en-muisspel volgt - zowel op aarde als aan gene zijde - wanneer David en Gita vechten om de waarheid bloot te leggen en in leven te blijven... totdat ze oog komen te staan met de ultieme Werkelijkheid.
Bill Myers (www.billmyers.com) is de schrijver van verschillende bestsellers. Daarnaast heeft hij prijzen gewonnen met het schrijven van scenario's en het regisseren van films.

Bestellen

Bestel 'Soul-tracker' bij Bol.com € 14,99 Uiterlijk 22 juli in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.