Sous Vide

-

het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lage temperatuur



Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Apparatuur 66
Cover van het boek 'Sous Vide'
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2013
ISBN139789048309085
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.

Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen ‘onder vacuüm’ geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.

Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.

Bestellen

Bestel 'Sous Vide' bij Bol.com € 24,99 Uiterlijk 20 juli in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.