Spaans woordentrainer

-


Categorie:Kunst & Cultuur / Onderwerp: Kunst & Cultuur overig -
Cover van het boek 'Spaans woordentrainer'
Uitgevers Academic Service, Sdu Uitgevers, Sdu Uitgevers
Uitgavejaar 1999
ISBN666852661
ISBN139789039513088
TaalNederlands
TypeCD-ROM

Samenvatting

Elk aspect van het leren van een taal vindt u in deze Interactieve Taalcursussen. U kunt luisteren, tekst inspreken en afluisteren, schrijven, de grammatica leren, herhalen, oefeningen maken en het geïntegreerde woordenboek raadplegen. U maakt een interactieve reis en komt ook veel van het land en zijn cultuur te weten. En dat alles onder begeleiding van een privé-gids die zegt wat u moet doen, waar u heen gaat en die uw oefeningen corrigeert.

De cursus beschikt over unieke spraakherkenning die niet alleen woorden maar complete zinnen op uitspraak kan beoordelen. Ook heeft u de mogelijkheid de privé-gids mondelinge opdrachten te geven in de taal die u leert en zo het programma zonder muis of toetsenbord te besturen. Een prachtige manier om uw uitspraak te oefenen! Bovendien kunt u nu zelf de spreeksnelheid van de moedertaalsprekers in de dialogen traploos en zonder vervorming hoger en lager instellen. De in het programma aanwezige intelligente foutanalyse onderkent onder andere verkeerde spelling, grammatica-, woordbetekenis- en zinsbouwfouten.

De Interactieve Woordentrainer is een ideaal hulpmiddel: alle woorden uit de taalcursussen zijn opgenomen. Maar u kunt ook woordenboeken aanpassen en uitbreiden, nieuwe woordenboeken maken, woordenboeken printen en delen met andere gebruikers. Met verschillende soorten oefeningen kunt u zowel de actieve als de passieve woordenschat trainen. Het programma maakt per gebruiker statistieken van de resultaten.

De Interactieve Taalreizen zijn verkrijgbaar voor de talen Duits, (Amerikaans-)Engels, Frans, Spaans en Italiaans.

Minimale systeemeisen:

- Windows 95, 98 of Windows NT
- Pentium 166 Mhz
- 32 MB RAM-geheugen
- beeldschermresolutie 800x600 punten met 256 kleuren
- cd-romspeler - geluidskaart - microfoon (optie)

Bestellen

Bestel 'Spaans woordentrainer' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.