Spaanse smaken

-
Auteur: E. Spaans

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken -
Cover van het boek 'Spaanse smaken' van E. Spaans
Uitgever Inmerc
ISBN9066115777
ISBN139789066115774
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Erik Spaanse proefde en fotografeerde de regionale gerechten van de bekende chefs. Ieder van hen gaf zijn lekkerste recepten prijs. Elke regio heeft iets unieks te bieden en de enorme veelzijdigheid van culinaire Spanje wordt prachtig in beeld gebracht en beschreven.

Erik Spaans is een kenner. Of hij nu verhaalt over het rustige landleven met lange siĆ«sta's en vroege avonden of over het hectische Madrileense ritme, waar je eerst moet zien en gezien worden voordat je tegen middernacht eens een vorkje gaat prikken. Ook zijn beschrijvingen van een avondje tapasbar zijn levensecht en behoorlijk aanstekelijk. En het leuke is, het blijft niet bij verhalen…
Spaanse smaken staat vol wetenswaardigheden over de dertien Spaanse wijnstreken met hun specifieke regionale keuken. Het boek is ingedeeld in Noord-, Midden- en Zuid-Spanje en de Eilanden. De gerechten, speciaal voor dit boek bereid door dertien Spaanse topkoks, zijn schitterend in beeld gebracht op locatie en hebben een duidelijke receptuur. Het zijn steeds complete diners met voor-, hoofd- en nagerecht. De erbij geserveerde wijnen zijn door de sommeliers van de desbetreffende restaurants geselecteerd en zijn eenvoudig terug te vinden in het wijngedeelte van het boek.

Bestellen

Bestel 'Spaanse smaken' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.