Spanje is anders

-

een grappige, anekdotische introductie van Spanje, de Spanjaarden en het Spaans

Auteur: Guirillermo Lx

Categorie:Reizen & Talen / Onderwerp: Reizen & Talen overig 469
Cover van het boek 'Spanje is anders' van Guirillermo Lx
Uitgever Brave New Books
Uitgavejaar 2013
ISBN139789402110104
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Wat is een tarzannetje? Wat heeft Soft Ketchup met de Nederlandse taal te maken? Wat is de onvoltooid volledig overbodige tijd? Wat zijn voetgangersvliegvelden? Wat bedoelen Spanjaarden als ze zeggen dat ze van de bedorven melk zijn? En wat is de licht-lelijkheid theorie?
Je komt er in dit boek achter dat je in Spanje gecontracteerd kan worden als koelkast, dat dubbelparkeren een oplossing en geen probleem is en dat het Spaanse openbaar vervoer en de infrastructuur beter zijn dan in Nederland. Tevens zul je zien welk beeld de Spanjaarden van ons, Noord-Europeanen, hebben.
In dit boek wordt op een grappige en anekdotische manier beschreven wat je nog niet wist van Spanje, de Spanjaarden en het Spaans. Een aanrader dus voor iedereen die met Spanje in aanraking komt: de expat, de emigrant of pensionado, de Erasmus-student of de regelmatige vakantieganger. Je zult antwoorden krijgen op al je vragen, vooral de nog niet gestelde.

Het was hoog tijd dat dit werk werd geschreven. Een razend knap boek vol humor, waanzin en schoonheid! Lx. laat je een land zien dat zich niet laat kennen.
"Dit boek is lekkerder dan brood."
Ewout Doorman

Bestellen

Bestel 'Spanje is anders' bij Bol.com € 14,34 Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.