Stoofpotten

-
Auteurs: Anne Scheepmaker, Florine Boucher

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 68
Cover van het boek 'Stoofpotten' van Anne Scheepmaker en Florine Boucher
Uitgevers Becht's Uitgevers-Maatschappij, Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
Uitgavejaar 2006
ISBN9023011937
ISBN139789023011934
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Stoofpotten als ideale eenpansmaaltijd
Lekker ouderwets, maar altijd heerlijk
Koken, stoven of sudderen in slechts één pan is al eeuwenlang een beproefde manier van eten klaarmaken. Deze klassieke, en tegenwoordig weer lekker ouderwetse methode wordt overal ter wereld toegepast.
Stoofpotten - de nieuwe keuken bevat een groot aantal van deze inter­nationale klassiekers: behalve zalige rundvleesgerechten als zoervleisch uit Limburg en kalfsvleesgerechten als ossobucco met kappertjes en groene olijven bevat het ook suddergerechten met varken (gestoofde rollade met groentegarnituur), lam (Turkse lamsstoofpot met paprika's en pepers) en zelfs kip en kalkoen (Marokkaanse kip met olijven en pekelcitroen).

Bestellen

Bestel 'Stoofpotten' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.