Sushi en sashimi

-
Auteur: Yasuko Fukuoka

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Internationaal koken 109
Cover van het boek 'Sushi en sashimi' van Yasuko Fukuoka
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Uitgavejaar 2002
ISBN9059200640
ISBN139789059200647
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Dit boek bevat alle bekende sushigerechten, evenals enkele minder bekende regionale specialiteiten. Aan bod komen oshi-zushi, een sushi met gerookte zalm, nigri-zushi, een snack die in Tokyo gretig aftrek vindt bij straatstalletjes, en instructies om uw gasten te laten zien hoe ze hun eigen sushi kunnen rollen.
Sashimi bereiden is net zo makkelijk als sushi maken. Het geheim zit hem in het gebruik van superverse ingrediƫnten en het aanleren van een paar basistechnieken. Bij elk recept worden alle handelingen volledig beschreven, dus of u nu dunne plakjes zalm of licht gemarineerde blokjes tonijn rangschikt, het resultaat zal altijd imponeren.
Met eenvoudig te volgen instructies en stijlvolle foto's van elk gerecht onthult dit boek de geheimen van het bereiden en presenteren van deze populaire Japanse recepten.

Bestellen

Bestel 'Sushi en sashimi' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.