Vis & wijn

-
Auteur: Miguel Declercq

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken -
Cover van het boek 'Vis & wijn' van Miguel Declercq
Uitgever Lannoo
Uitgavejaar 2004
ISBN9020957325
ISBN139789020957327
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Dertig populaire vissoorten, schelp- en schaaldieren uit de Noord-Atlantische en mediterrane wateren komen aan bod, van krab over oesters tot rog en pladijs

Hoe zien ze eruit, waar komen ze voor en hoe kun je ze bereiden?

Bij elke vissoort hoort een origineel recept, bereid door Sergio Herman (Oud Sluis), Nederlandse chef van het jaar en de nieuwe Vlaamse rijzende ster, Wim Vandamme

Met uitgebreid wijnadvies van eerste sommelier William Wouters

Bestellen

Bestel 'Vis & wijn' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.