Visual C 2010

-

de basis

Auteur: Sander Gerz

Categorie:Computers / Onderwerp: Programmeren 42
Cover van het boek 'Visual C 2010' van Sander Gerz
Uitgevers Pearson Education, Pearson Education, Pearson Benelux B.V.
Uitgavejaar 2010
ISBN139789043019613
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Visual C# is een door Microsoft ontwikkelde programmeertaal die het beste van talen als Java, C++ en Visual Basic combineert. Dit boek helpt beginnende softwareontwikkelaars om zich C# snel eigen te maken. Aan de hand van veel praktische voorbeelden leert u alles wat u moet weten om verschillende toepassingen te maken voor uw eigen computer of voor internet.

Een greep uit de inhoud: de belangrijkste elementen van de taal Visual C# – objectgeoriënteerd programmeren – objectverzamelingen – gebeurtenissen – fouten opsporen en afhandelen – werken met gegevens – LINQ – programmeren voor het web – en nog veel meer.

Over de auteur
Sander Gerz is softwarearchitect bij Solvec, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en beheren van Windows-toepassingen. Hij is sinds de introductie van het .NET Framework via de Nederlandse .NET gebruikersgroep dotNed actief in de ontwikkelaargemeenschap als auteur van diverse artikelen en als spreker op conferenties. Voor zijn inzet heeft Microsoft hem sinds 2003 jaarlijks de MVP Award voor Visual C# toegekend. U vindt zijn weblog op www.todotnet.com.

Over deze serie
Ieder boek in deze serie behandelt de basisbeginselen van een programma of programmeertaal. Deze serie onderscheidt zich door de oefeningen, het gebruik van kleur en de aansprekende voorbeelden en cases uit de dagelijkse praktijk. De boeken zijn geschreven door ervaren auteurs, dus u leert van een expert. Kijk op www.pearsoneducation.nl/debasis voor meer informatie over deze serie.

Bestellen

Bestel 'Visual C 2010' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.