Voeding als medicijn

-
Auteur: Friedrich Bohlmann

Categorie:Gezondheid & Psychologie / Onderwerp: Alternatieve geneeswijzen 312
Cover van het boek 'Voeding als medicijn' van Friedrich Bohlmann
Uitgevers Deltas Centrale uitgeverij, Deltas
Uitgavejaar 2013
ISBN139789044735796
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De 50 belangrijkste voedingsmiddelen om ziekten te voorkomen en te genezen - Van Appel tot Zuurkool

Onze dagelijkse maaltijden spelen een uiterst belangrijke rol voor onze gezondheid. Dankzij de juiste voeding kunnen we ons steeds goed voelen. Bepaalde voedingsmiddelen helpen zelfs ziekten op een natuurlijke wijze te voorkomen of te genezen.
Dit boek maakt u wegwijs in de verschillende voedingsstoffen die in onze levensmiddelen zitten. U leert wat de werking en het belang is van secundaire plantaardige stoffen, vitaminen, ballaststoffen, enz. Bovendien vindt u in duidelijke tabellen de hoeveelheden terug die u dagelijks van deze voedingsstoffen nodig hebt.
De auteur stelt u 50 welbekende voedingsmiddelen voor die bijzondere geneeskrachtige eigenschappen bezitten. Van appel en asperge tot zalm en zuurkool, allemaal makkelijk verkrijgbaar en boordevol gezonde voedingsstoffen. Bij elk voedingsmiddel vindt u bovendien een recept voor een eenvoudig en gezond gerecht.
Kortom, dit boek biedt u dagelijks bruikbare kennis over onze voeding. Eet bewust en uw lichaam zal gezonder zijn!

Bestellen

Bestel 'Voeding als medicijn' bij Bol.com € 17,95 Op werkdagen besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.