Wat je als kok moet weten

-

484 tips, trucs, ingrediënten en wetenswaardigheden

Originele titel: What'S A Cook To Do
Auteur: James Peterson

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 140
Cover van het boek 'Wat je als kok moet weten' van James Peterson
Uitgevers Karakter Uitgevers B.V., Karakter Uitgevers NF-VERT, Karakter Interactive, Karakter Uitgevers Bv
Uitgavejaar 2008
ISBN9061128773
ISBN139789061128779
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Zowel de doorgewinterde hobbykok als de beginneling in de keuken staat regelmatig voor culinaire dilemma's, van heel simpele vraagstukken zoals 'hoe bak ik een ei?' tot meer gespecialiseerde als 'hoe bereid ik een artisjok?'.

Wat je als kok moet weten geeft antwoord op deze en bijna 500 andere vragen. De ruim 500 fullcolour foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij ieder probleem. Door middel van tips en trucs van professionele chefs en informatie over ingrediënten en technieken kan iedere kok zijn prestaties in de keuken verbeteren.

Bestellen

Bestel 'Wat je als kok moet weten' bij Bol.com € 7,9 Uiterlijk 25 juni in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.