Wegwijs in / Word 2010

-
Auteur: Marian Ponsioen-van der Hulst

Categorie:Computers / Onderwerp: Computers overig 163
Cover van het boek 'Wegwijs in  / Word 2010' van Marian Ponsioen-van der Hulst
Uitgever Coutinho
Uitgavejaar 2011
ISBN139789046902370
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Tekstverwerken is nog steeds een van de meest gebruikte toepassingen van de computer, zowel privé als voor opleiding of werk. Met Wegwijs in Word 2010 leert u de basisvaardigheden van tekstverwerken met het programma Word 2010. Op een toegankelijke en aantrekkelijke manier komt in dit boek aan de orde hoe u teksten kunt typen, opslaan, afdrukken, openen en wijzigen. Maar ook andere vaardigheden komen aan bod, zoals opmaken, knippen, plakken en kopiëren, en het maken van tabellen, figuren en tekeningen.

In Wegwijs in Word 2010 ligt de nadruk op de praktijk. Elke les bestaat uit een korte inleidende tekst, gevolgd door stap-voor-stapopdrachten. De lessen worden afgesloten met extra oefenopdrachten en vragen. Er wordt gewerkt met Word 2010 onder Windows 7. De aanwijzingen in dit boek maken het ook geschikt voor gebruikers van Word 2010 onder Windows Vista en Windows XP.

Wegwijs in Word 2010 is geschreven voor mensen die de inhoud van Wegwijs in Windows 7 (of Vista/XP) beheersen en nog geen ervaring hebben met Word. Het kan gebruikt worden in cursussen, maar is ook geschikt voor zelfstudie.

Bestellen

Bestel 'Wegwijs in  / Word 2010' bij Bol.com € 16 Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.