Wegwijs in PowerPoint 2007

-
Auteur: H. van Osnabrugge

Categorie:Computers / Onderwerp: Computers overig 166
Cover van het boek 'Wegwijs in PowerPoint 2007' van H. van Osnabrugge
Uitgever Coutinho
Uitgavejaar 2010
ISBN139789046901878
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

PowerPoint is een programma waarmee u presentaties kunt maken. Met dit programma kunt u uw verhaal ondersteunen met tekst, beeld, geluid en film. PowerPoint is nuttig in onderwijs- en werksituaties, maar ook in de privésfeer is het een heel geschikt programma. Met behulp van PowerPoint kunt u bijvoorbeeld uw vakantiefoto's in een fotoalbum presenteren, of een presentatie maken voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag of huwelijk.

Dit boek maakt u wegwijs in PowerPoint. In acht lessen, die uit praktische opdrachten bestaan, leert u onder andere welke mogelijkheden PowerPoint heeft om tekst in te voeren en op te maken, hoe u kunt werken met foto's en geluids- en filmfragmenten, hoe u grafieken maakt, hoe u een presentatie kunt afspelen en hoe u een fotoalbum maakt.

Wegwijs in PowerPoint 2007 is geschikt voor gebruik in cursussen en voor zelfstudie. Ervaring met PowerPoint is niet nodig.

Hannie van Osnabrugge is specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van educatieve materialen, zowel in boekvorm als op cd-rom en internet. Zij heeft een eigen bedrijf, Van Osnabrugge – ComputerEducatie.

Wegwijs in PowerPoint 2007 maakt deel uit van een serie. Er zijn ook boeken op het gebied van Windows, Word, Excel, internet, digitale foto's en websites bouwen. Kijk voor meer informatie op: www.coutinho.nl/wegwijs

Bestellen

Bestel 'Wegwijs in PowerPoint 2007' bij Bol.com € 17,5 Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.