Wijn proeven, geur, smaak en fouten

-
Auteur: Rudolf Pierik

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Wijn & Drank 228
Cover van het boek 'Wijn proeven, geur, smaak en fouten' van Rudolf Pierik
Uitgever U2pi BV
Uitgavejaar 2013
ISBN139789087594046
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Prof.Dr.I. R.L.M. Pierik is emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum. Hij was werkzaam bij de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie plantaardige reageerbuisbaby's.

Van zijn hand verschenen vanaf 1996 de volgende wijnboeken: Port, Wijnwijsheden (in drie delen), Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Verzamelde Wijnwijsheden, Portugese Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. Drie van deze boeken ontvingen de Gourmand International Cookbook Award in 1999, 2002 en 2003.
Zijn meest recente boeken zijn: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel.
En dan nu dit boek over proeven, de geur, smaak en fouten in wijn.

Bestellen

Bestel 'Wijn proeven, geur, smaak en fouten' bij Bol.com € 15 Uiterlijk 21 juli in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.