Wokken met Ming

-

de beste Chinese recepten van Ming Dynasty

Auteurs: Marc Declercq, Wu Chang-Ying

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 147
Cover van het boek 'Wokken met Ming' van Marc Declercq en Wu Chang-Ying
Uitgevers Lannoo, Uitgeverij Lannoo
Uitgavejaar 2003
ISBN9020951149
ISBN139789020951141
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

In de restaurants van Ming Dynasty in Brussel,Leuven,Keerbergen en Barcelona neemt de wok een centrale plaats in. De wok is dan ook het meest onmisbare kookgerei in de oosterse keuken. Het is een universele pan waarin je kunt bakken, braden, stoven, stomen,f rituren en zelfs roken. Bovendien is wokken een erg gezonde manier om voedsel te bereiden. Er is weinig vet nodig en door de hoge temperatuur en de snelle bereiding behouden de gebruikte ingrediƫnten de maximale smaak en voedingswaarde.
Peh-Fo Pak ,die de verfijnde gerechten van Ming Dynasty heeft ontwikkeld, geeft in dit boek een 60-tal van zijn wokrecepten prijs. Alle gerechten vallen op door hun bijzondere combinatie van smaken, geuren en kleuren en hun oogstrelende hedendaagse presentatie.Je zult er versteld van staan hoe gemakkelijk alle bereidingen zijn en vooral van de geringe kooktijd die ze vragen.

Bestellen

Bestel 'Wokken met Ming' bij Bol.com € 7,9 Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.