Worst, paté en andere charcuterie uit de Franse keuken

-

En Andere Charcuterie Uit De Franse Keuken

Originele titel: Charcuterie And French Pork Cookery
Auteur: Jane Grigson

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 24
Cover van het boek 'Worst, paté en andere charcuterie uit de Franse keuken' van Jane Grigson
Uitgever Terra
Uitgavejaar 2005
ISBN9058973425
ISBN139789058973429
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Het meest complete standaardwerk over charcuterie.;;;Voor het eerst in Nederlandse vertaling verkrijgbaar.;;;Een schat aan informatie over de unieke geschiedenis en kunst van de Franse charcuterie: het verwerken van varkensvlees tot de meest verrukkelijke culinaire producten.;;;Met omschrijvingen en recepten van alle bestaande charcuterie-soorten.;;;Zorgvuldig bewerkt en aangepast aan deze tijd.
De Franse charcuterie met zijn mooie patés en worsten roept bij menig Frankrijkganger goede herinneringen op. Het is een waar luilekkerland voor de fijnproever, met heerlijke gerechten die bij onze slager niet of nauwelijks te vinden zijn. Dat gegeven was voor Jane Grigson aanleiding om over charcuterie en de veelzijdigheid ervan te schrijven, en inmiddels is dit boek uitgegroeid tot het enige echte standaardwerk over dit onderwerp. Het is nu eindelijk in het Nederlands vertaald en geheel aangepast aan de moderne tijd. Worst, paté en andere charcuterie uit de Franse keuken biedt behalve boeiende verhalen over Franse gewoontes, vooral heel veel recepten; recepten die door iedereen te maken zijn. En wie ooit zelf een paté of terrine heeft gemaakt kan beamen dat de smaak vele malen beter is dan de machinaal vervaardigde producten die in de winkel liggen. Een heerlijk boek voor de liefhebber van de echte Franse keuken.

Bestellen

Bestel 'Worst, paté en andere charcuterie uit de Franse keuken' bij Bol.com € 20,99 Verwacht over 53 weken
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.