Zeesterren

-

noordzeevis voor gourmets



Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Kookboeken 186
Cover van het boek 'Zeesterren'
Uitgever Stichting Kunstboek
Uitgavejaar 2005
ISBN139789058561626
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Als geen ander Europees land heeft Nederland een speciale band met water en zee en als dusdanig heeft de visvangst er van oudsher een belangrijke rol gespeeld.
Vijf professionele topchefs - allen met één Michelinster bekroond - in de nabijheid van de Nederlandse kustlijn, lieten zich eveneens door deze uitdaging bekoren en brengen tien schitterende recepten op basis van Noordzeevis. Thorvald de Winter, Marcel van der Kleijn, Ronald Voogel en Jeroen Granneman, Wilco Berends en Fred Mustert geven hun visie over Noordzeevis - door Sonja van de Rhoer in een vlotte interviewtekst gegoten - en verklappen een aantal van hun succesrijke recepten.

Bestellen

Bestel 'Zeesterren' bij Bol.com € 15 Uiterlijk 15 juli in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.