100 Gouden regels voor kwaliteitsmanagement

-
Auteurs: Judith Maas, R. Leenders

Categorie:Business / Onderwerp: Management -
Cover van het boek '100 Gouden regels voor kwaliteitsmanagement' van Judith Maas en R. Leenders
Uitgever Academic Service
Uitgavejaar 2008
ISBN905261637X
ISBN139789052616377
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Als vakman maakt niemand u meer iets wijs. En toch … uw prachtige verbeterplan stuit op oorverdovende desinteresse. Men begint te zuchten als u over uw stokpaardje begint, terwijl uw organisatie er miljoenen mee kan besparen! Alle budgetten worden volgend jaar verhoogd, behalve het uwe. Wat zou u beter anders kunnen doen?

100 Gouden regels voor kwaliteitsmanagement staat vol kwaliteitskundige levenslessen: praktijkervaringen die de auteurs en hun collega-kwaliteitskundigen hebben opgedaan en waarmee ook u uw voordeel kunt doen. Daarmee is het een rijke inspiratiebron voor managers en kwaliteitskundigen die zich betrokken voelen bij de kwaliteitsverbetering van hun organisatie en het effect van hun inbreng willen vergroten.

Roger Leenders heeft vele jaren gewerkt als kwaliteitsmanager en zet nu zijn kennis om in trainingen en adviestrajecten.
Jan Maas werkte in het bedrijfsleven en als consultant en is auteur van twintig boeken over leiderschap, professionele dienstverlening en kwaliteits-, milieu- en arbozorg.

De serie 100 Gouden regels pakt allerlei zakelijke thema's op een nuchtere en doortastende manier aan. De gouden regels worden opgesteld door auteurs die met twee benen in de praktijk staan en hun kennis weten om te zetten in duidelijke, direct toepasbare richtlijnen.

Bestellen

Bestel '100 Gouden regels voor kwaliteitsmanagement' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.