100 Gouden regels voor projectmanagement

-
Auteur: E. Burnaby Lautier

Categorie:Business / Onderwerp: Management -
Cover van het boek '100 Gouden regels voor projectmanagement' van E. Burnaby Lautier
Uitgever Academic Service
Uitgavejaar 2006
ISBN9052615772
ISBN139789052615776
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Procedures en voorschriften, schier onhaalbare doelstellingen en bemoeizuchtige stuurgroepen - het is nog maar een fractie van wat de projectleider slapeloze nachten kan bezorgen. En terwijl de deadline onvermijdelijk naderbij komt, is er geen tijd om er dikke theorieboeken over projectmanagement op na te slaan, op zoek naar een briljante oplossing.
100 Gouden regels voor projectmanagement biedt uitkomst. In zeer kort bestek worden de essentiƫle regels van projectmanagement behandeld, zonder poespas en tijdrovende uiteenzettingen. Snel, ter zake, en doeltreffend worden
thema's besproken als planning, voortgangscontrole, communicatie en kwaliteit. Dit overzichtelijke boekje is praktisch om altijd bij de hand te hebben. Het is puntig geschreven en geĆÆllustreerd met cartoons. Kortom: een must voor iedere projectleider, en een gouden greep om cadeau te doen aan je opdrachtgever. Ir. E. Burnaby Lautier is directeur van Project Services Naarden en heeft zeer veel ervaring als projectmanager en trainer. Eerder verscheen van zijn hand het boek Projectmanagement, Handboek voor IPMA-certificatie.

Bestellen

Bestel '100 Gouden regels voor projectmanagement' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.