Eetwaar = eetbaar ?

-

over voedselallergie

Auteur: J. Kamsteeg

Categorie:Gezondheid & Psychologie / Onderwerp: Dieet & Voeding 6
Cover van het boek 'Eetwaar = eetbaar ?' van J. Kamsteeg
Uitgevers Becht's Uitgevers-Maatschappij, Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
Uitgavejaar 2003
ISBN9023011147
ISBN139789023011149
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Dit succesvolle boek uit 2003 is nu volledig geactualiseerd.
‘Eetwaar=eetbaar?’ is hét boek voor mensen met een allergie of voor iedereen die meer wil weten over voeding en de samenstelling van voedsel. Alle soorten voedingsmiddelen en bijbehorende ziektebeelden komen aan bod: van overgevoeligheid voor melk en het ‘Chinees-restaurantsyndroom’ tot kleurstof- en aspirineovergevoeligheid.

Eerder verscheen van dezelfde auteur ‘E = eetbaar?’, een boek over de herkomst, functie én bijwerkingen van meer dan 368 hulpstoffen in ons voedsel.

Bestellen

Bestel 'Eetwaar = eetbaar ?' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.