Eten met plezier

-

kookboek voor nierpatiënten

Auteurs: A. Spijker, T. Struijk

Categorie:Gezondheid & Psychologie / Onderwerp: Dieet & Voeding 74
Cover van het boek 'Eten met plezier' van A. Spijker en T. Struijk
Uitgever Inmerc
Uitgavejaar 2009
ISBN139789066119987
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Je hebt hoge bloeddruk en moet daarom zoutarm eten: is dat nog lekker? Je bent nierpatiënt en moet met van alles rekening houden: zit je dan nog wel voor je plezier aan tafel? Ja, is het antwoord op beide vragen, eten blijft een plezier. Dit boek leert je omgaan met de beperkingen die een dieet met zich mee brengt en het bevat veel informatie over voedingsstoffen. Jaarlijks kampen ongeveer een half miljoen mensen met hoge bloeddruk en dit kookboek is een steun in de rug om daar op smakelijke wijze iets aan te doen. De met zorg samengestelde recepten (met smaakvolle foto's) variëren van Hollandse pot tot gerechten van ver over de grens. Per portie zijn ook de voedingswaarden vermeld. Dit alles staat garant voor veel kook- en leesplezier. Op de bijbehorende website www.dieetinzicht.nl kun je onder andere de voedingswaarden van je persoonlijke dagmenu berekenen.

Bestellen

Bestel 'Eten met plezier' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.