Gezond eten in de overgang

-
Originele titel: Healthy Eating For The Menopause
Auteurs: L. Esson, Marilyn Glenville

Categorie:Gezondheid & Psychologie / Onderwerp: Dieet & Voeding 50
Cover van het boek 'Gezond eten in de overgang' van L. Esson en Marilyn Glenville
Uitgever Inmerc
Uitgavejaar 2007
ISBN9066119551
ISBN139789066119550
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Iedere vrouw komt ooit in de overgang. Uit medisch onderzoek is echter gebleken dat veel van de symptomen die we met de overgang associëren, zoals gewrichtspijn, stemmingswisselingen, gewichtstoename en opvliegers, in veel gevallen te maken hebben met de westerse voeding en dat ze vrijwel onbekend zijn in landen zoals Japan, waar veel sojarijk voedsel wordt gegeten.

In Gezond eten in de overgang legt Marilyn Glenville uit hoe je voeding als een natuulijk alternatief voor hormoonvervangende therapie kan werken, wat veel betere resultaten oplevert dan welk geneesmiddel ook. Marilyn Glenville en Lewis Esson hebben voor elke maaltijd van de dag recepten samengesteld, die rijk zijn aan de drie gezonde groepen voedingsstoffen: fyto-oestrogenen, essentiële vetzuren en antioxidanten, die van nature al in veel gewone ingrediënten zitten.Deze recepten leveren gegarandeerd geen risico's en hebben geen bijwerkingen. Ze dragen niet alleen bij tot het verminderen of zelfs doen verdwijnen van sommige symptomen, ze beschermen ook tegen osteoporose, hartaandoeningen en andere ziekten.

Bestellen

Bestel 'Gezond eten in de overgang' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.