Laag cholesterol- da's pas koken

-
Auteur: Diversen

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Gezond koken -
Cover van het boek 'Laag cholesterol- da's pas koken' van  Diversen
Uitgever Rebo Productions
Uitgavejaar 2006
ISBN903661855X
ISBN139789036618557
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Is uw cholesterol aan de hoge kant? Een cholesterolarmdieet kan beangstigend lijken, maar met deze smakelijke recepten hopen wij u te inspireren uw eetgewoontes op de lange termijn te veranderen en toch gewoon van uw eten te genieten! Creatieve recepten voor lamsvlees, rundvlees, kip en vis, maar ook voor geweldige groentesoepen en zelfs desserts zullen u doen opkikkeren en kleur geven aan het dieet. Wie zegt dat rood vlees niet mag? Proef ons rundvlees met oregano en citroen met geroosterde kalebas of, nog lekkerder, lamscurry met linzen. Op je cholesterol letten betekent niet dat je alle goed vullende maaltijden en interessante uitheemse gerechten hoeft te laten staan. Probeer de kipspiesen met tabouleh of de varkensfilet met witte bonen en tomaten op Creoolse wijze. En vergeet de desserts niet! Laag cholesterol kijkt naar de mogelijkheden, niet de beperkingen, van een gezond dieet.

Bestellen

Bestel 'Laag cholesterol- da's pas koken' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.