Managers als mentors

-
Auteur: C.R. Bell

Categorie:Business / Onderwerp: Management -
Cover van het boek 'Managers als mentors' van C.R. Bell
Uitgever Business Contact
Uitgavejaar 2003
ISBN9025413668
ISBN139789025413668
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Het is inmiddels geaccepteerde wijsheid dat managers hun medewerkers moeten begeleiden, in plaats van controleren en sturen. Managers als mentors beschrijft in klare taal waarom, en vooral hoe dat gedaan kan worden.
Elke leider is in feite een mentor, een persoonlijke trainer die zijn medewerker helpt het beste uit zichzelf te halen. Die kracht, die creativiteit moet aangeboord worden om het bedrijf optimaal te laten functioneren, om te kunnen inspelen op de snel veranderende zakenwereld.
Managers als mentors behandelt coaching op een praktische, onmiddellijk toepasbare wijze. Van het opbouwen van een vertrouwensrelatie, via het stellen van de juiste vragen, tot het leren hoe medewerkers zichzélf verder kunnen ontwikkelen: het gehele proces, alle ups en downs, komen in dit unieke boek aan bod.
Managers als mentors is de Nederlandse vertaling van de vernieuwde Engelse editie van deze bestseller. Er zijn acht nieuwe hoofdstukken opgenomen, onder meer een aantal voor de protégé, zodat deze gids zowel voor de leraar als de leerling geschikt is.
Chip R. Bell heeft zijn sporen in de consultancy en training ruimschoots verdiend: hij werkte onder meer voor IBM, Microsoft, Merril-Lynch, Lucent, Ritz-Carlton en Harley-Davidson. Hij is (co-)auteur van veertien boeken en Senior Partner bij Performance Research Associates in Amerika.

Bestellen

Bestel 'Managers als mentors' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.