Slow Cooking Vlees

-

bij lage temperatuur

Auteur: A. Wildeisen

Categorie:Eten & Koken / Onderwerp: Gezond koken -
Cover van het boek 'Slow Cooking Vlees' van A. Wildeisen
Uitgever Lantaarn B.V.
Uitgavejaar 2005
ISBN9054263210
ISBN139789054263210
TaalNederlands
TypeHardcover

Samenvatting

Botermals, sappig en geurig vlees - praktisch, makkelijk en zonder er veel voor te hoeven doen! Vlees gaar laten worden bij een lage temperatuur - het vlees na het aanbraden in een op 70 tot 80°C voorverwarmde oven zetten - is de ideale methode om vlees botermals te bereiden. Deze slow cooking methode is geschikt voor alle malse stukken vlees: van kleine schnitzels, medaillons, geraffineerde rolletjes. In blokjes gesneden vlees en filets van kalf, varken en lam, tot de klassieke grote stukken gebraad zoals entrecote, varkensribstuk of lamsbout. Daarnaast bevat dit boek nog veel recepten voor speciale bijgerechten en de aller-lekkerste sauzen!

Bestellen

Bestel 'Slow Cooking Vlees' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.