Uw favoriete desserts zonder melk of gluten

-

van koekjes tot tatin: meer dan 40 verleidelijke recepten



Categorie:Gezondheid & Psychologie / Onderwerp: Dieet & Voeding 69
Cover van het boek 'Uw favoriete desserts zonder melk of gluten'
Uitgever Deltas Centrale uitgeverij
Uitgavejaar 2009
ISBN9044721615
ISBN139789044721614
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

Van koekjes tot tarte tatin: meer dan 40 verleidelijke recepten.

Er zijn veel mensen die denken dat ze niet meer mogen smullen van zoetigheden omdat ze gluten en lactose moeten vermijden. Als u nagerechten zelf wilt maken is er in de meeste recepten altijd wel een ingrediënt nodig dat u niet mag eten. In dit boek vindt u meer dan 40 recepten voor verleidelijke nagerechten. Dankzij de zorgvuldig uitgekozen vervangingsproducten blijven de structuur en de smaak van de klassieke desserts bewaard. Tarte tatin, marmercake, appeltaart en crème brûlée kunt u immers ook maken met producten als rijstmeel, kastanjemeel, sojayoghurt en kokosmelk. Dankzij een eenvoudig overzicht van alle vervangingsproducten, en waar u ze kunt kopen, kunt u meteen aan de slag. Kortom, met dit boek zult u het plezier van bakken opnieuw ontdekken en weer volop kunnen genieten van de heerlijkste nagerechten.

Bestellen

Bestel 'Uw favoriete desserts zonder melk of gluten' bij Bol.com
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.