Vis voor elke lijn

-
Auteur: Chris Kerfs

Categorie:Gezondheid & Psychologie / Onderwerp: Dieet & Voeding 90
Cover van het boek 'Vis voor elke lijn' van Chris Kerfs
Uitgever Garant
Uitgavejaar 2013
ISBN139789044131055
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

We eten te weinig vis. Vlees vervangen door vis verlaagt de slechte cholesterol, vette vis verhoogt de goede cholesterol. Vette vis is zowat de enige natuurlijke bron van de omega 3-vetzuren EPA en DHA. Een tekort aan essentiele vetzuren kan kinderen retardaties doen oplopen ten opzichte van hun genetische mogelijkheden, zoals een mindere ontwikkeling van de hersenen en het netvlies. Vermoedelijk dragen visvetzuren bij tot het verminderen van welvaartsziekten als hart- en vaatstoornissen, diabetes type 2, overgewicht en bepaalde kankers. En vis levert noodzakelijke stoffen als jodium, vitamine B3, vitamine B12, selenium, zink, ...

Dit boek brengt visrecepten bij elkaar die gemakkelijk te bereiden zijn en met een minimum aan vet. Gezond dus.
En je hoeft geen keukenprins(es) te zijn om een heerlijke vismaaltijd op tafel te toveren.

Over de auteur(s):
Chris Kerfs is zelfstandig diƫtiste in Turnhout. Zij beheert ook de informatieve website www.dietisteonline.com. Zij publiceerde diverse boeken over gezond eten.

Bestellen

Bestel 'Vis voor elke lijn' bij Bol.com € 13 Vandaag besteld, dinsdag in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.