Voedingswijzer - GI en koolhydraten

-
Auteur: S. Muller-Nothmann

Categorie:Gezondheid & Psychologie / Onderwerp: Dieet & Voeding 13
Cover van het boek 'Voedingswijzer - GI en koolhydraten' van S. Muller-Nothmann
Uitgever Deltas Centrale uitgeverij
Uitgavejaar 2007
ISBN9044712543
ISBN139789044712544
TaalNederlands
TypePaperback

Samenvatting

De belangrijkste koolhydraatwaarden van meer dan 2000 voedingsmiddelen - Een eenvoudige kleurencode voor de glycemische index en de verzadigingsfactor - Overzichtelijke tabellen van A tot Z.

Wie lekker en gezond wil eten en tegelijk ook slank wil blijven, moet rekening houden met de glycemische index (GI) en het koolhydraatgehalte van voedingsmiddelen. Met deze GI en Low Carb-voedingswijzer kunt u meer dan 2000 voedingsmiddelen direct beoordelen aan de hand van het geniale, eenvoudige kleurensysteem: - te vermijden - neutraal - aanbevolen Bij elk product worden de belangrijkste waarden met betrekking tot de glycemische index vermeld: het aantal calorieën en koolhydraten per portie, het sacharosegehalte en de GI- en vezelfactor. Op die manier ziet u meteen wat er op uw bord komt. Bovendien kunt u de levensmiddelen elke dag zo combineren dat u gemiddeld geel scoort door bijvoorbeeld rood met groen te 'verzachten'. Een onmisbare en handige hulp bij het samenstellen van maaltijden!

Bestellen

Bestel 'Voedingswijzer - GI en koolhydraten' bij Bol.com € 12,5 Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  zoek
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen via e-mail Printen Delen op andere sociale netwerken
Zoek je ook goede films? Bezoek Leukomtekijken.